Werkwijze

Fleurt Marketing is sterk in projectmanagement, vooral op het gebied van praktische en doordachte marketingcommunicatie met een specialisatie in de sierteeltsector. Vanuit de kernwaarden van jou, je bedrijf en/of product bouwen we met behulp van handige tools stap voor stap het merk op. Op basis van jouw bedrijfsinsights gecombineerd met de marktkennis dat in de jaren is opgebouwd vanuit onderzoek, observaties en eigen ervaring, bepalen we de beste aanpak om het merk op de markt te lanceren.

Door de positionering van jouw merk met de juiste doelgroep in het achterhoofd, heb je een stevig verhaal richting je handelspartijen.

We staan voor een sprankelende aanpak, gebruik makend van het netwerk dat in de jaren enorm is gegroeid en de kanalen waar we sterk in zijn.

Samenwerking is belangrijk. Zowel met de klant als met andere partijen. We schakelen tijdens projecten graag met verschillende specialismen binnen de marketingcommunicatie zoals online specialisten, stylisten, strategen en trendwatchers. Op het gebied van sierteelt, maar ook graag daarbuiten. Om zelf scherp en verfrissend te blijven, en om een team te kunnen creëren dat werkt voor een optimaal resultaat voor de klant.

Marketingteam Magical 2017 Fleurt Marketing

Samenwerking voor Magical Hydrangea met Mangoa, Pluk communicatie, ByRomeo en Karin van Luyk